روشی ساده برای کاهش ابتلا به سرطان روده

به گزارش سهندبلاگ، نتایج آنالیز محققان انگلیسی به خوبی نشان داده است، مصرف ماهی منجر به کاهش ابتلا به سرطان روده می گردد.

روشی ساده برای کاهش ابتلا به سرطان روده

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از دیلی میل، نتایج یک آنالیز جدید نشان می دهد مصرف ماهی به میزان سه بار در ماه ریسک بروز سرطان روده را کاهش می دهد.

محققان دانشگاه آکسفورد در تازه ترین مطالعات خود دریافتند، ماهی به وسیله کاهش التهاب در بدن ریسک ابتلا به سرطان روده در افراد را حداقل به میزان 12 درصد کاهش می دهد.

این آنالیز تأکید می نماید، بسیاری از سرطان های روده بزرگ به دلیل عوامل ناشی از سبک زندگی و افزایش سن ایجاد می شوند و تعداد کمی از موارد به خاطر اختلالات ژنتیکی یا ارثی اتفاق می افتند.

محققان انگلیسی باور دارند، اسیدهای چرب ماهی منجر به کاهش التهاب در بدن می گردد؛ التهاب در بدن منجر به افزایش ریسک ابتلا به سرطان و پس از آن آسیب به دی ان ای و در نهایت رشد سلول های سرطانی می گردد.

دانشمندان تأکید می نمایند، افرادی که ماهی مصرف می نمایند خود را در برابر این پروسه خطرناک ایمن می سازند.

این تحقیق همکاری بین دانشگاه آکسفورد و آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) بود و به سرپرستی مارک گونتر، رئیس گروه اپیدمیولوژی تغذیه ای در IARC انجام شد.

گونتر می گوید: مصرف ماهی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم می تواند از بروز بیماری ها از جمله سرطان روده جلوگیری کند.

انتهای پیغام/

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: sahandblog.ir شناسه مطلب: 2573

به "روشی ساده برای کاهش ابتلا به سرطان روده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روشی ساده برای کاهش ابتلا به سرطان روده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید